onsdag 24 oktober 2012

på mitt soffbord....Marina ställe en fråga i sitt inlägg idag, om vad vi har på vårt soffbord, lite pynt och så ni vet, och jag tänkte visa hur det ser ut hos mig, just nu i kväll:


Mobilbild


Soffbordet fyndade vi på loppis i september, maken slipade och oljade det och det är så fint! På bordet står en bukett med rosor jag fick av maken i lördags, mässingsljusstakar, tidningar, en glaskupa och där under kastanjer.

Roligt med något annat att blogga om, så kanske det här blir en kul "tråd", någon mer som tar ett snabbfoto och visar upp sitt soffbord?


9 kommentarer:

 1. Mycket mysigare hos dig än mig ser jag. Måste hända något på mitt soffbord. Japp, så är det.

  Tack o kram!

  SvaraRadera
 2. På mitt soffbord ligger en hög med badrumskataloger...för inspiration till nya badrummet på ovanvåningen.
  Ha det bra ;)

  SvaraRadera
 3. Jag är så tråkig att det ser likadant ut nu som för ett halvår sedan dvs. två glasljusstakar, i vit skål med lock och en glasvas. Ska nog piffa till det lite någon dag:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 4. Så fint på ditt soffbord, mitt är inte för roligt just nu.
  En massa gammla trädgårds tidningar, som ändå är trevliga att titta i.
  För det kommer en ny vår och ny-gammla inspirationer är oxå okej.
  Må fint / Eva

  SvaraRadera
 5. På mitt soffbord ligger TVkontrollen, hörlurar, asken med byggklossar (från barnbarnens senaste besök) den fina lilla vita duken och så mitt fina betongfat med ett ljus.
  Dags för lite röjstädning.
  Ellinor

  SvaraRadera
 6. Hejsan!
  Vilket fynd ni gjort och här hänger det gamla kistbordet fortfarande med, för det är så smart att kunna förvara saker som man inte vill ah framme just nu i, och sen tycker jag om att kunna sätta fötterna emot bordskanten. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera
 7. Ja, det var ju en rolig grej att fota sitt soffbord. Det ser ut som kriget gått fram på vårt bord, jag hade faktiskt som litet projekt att röja av det idag, ligger en ofin hög med reklam bland annat ...

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 8. Inget dumt tema, kan vara svårt att komma på vad man skall blogga om i bland//Britt

  SvaraRadera