måndag 23 juli 2012

Första semesterveckan

En semestervecka har nu passerat och vi har verkligen haft allt väder man kan ha, det fattas bara snö :)  just nu ligger vi i trygg hamn medans kulingen härjar därute.
Johanna har seglat med ett par dagar och hade tur med solen.  Vi har träffat goda vänner, ätit gott på restaurang, solat men inte badat, det är kallt i vattnet, bara 15 gr och det lockar inte till bad. Nu kurar vi i båten, läser alla böcker vi inte fått läst förut.
Skönt att bara vara, ta dagen som den kommer.  Hoppas ni har det bra alla bloggvänner!8 kommentarer:

 1. Måste bara säga att jag gillar din header, smultronbilden är så fin :)
  / madde

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni får det bästa segelvädret precis som att vi kan få det perfekta bad- och solvädret nu så här i sluttampen på juli. Vi behöver det nu när vi haft alla väder utom just värmebölja.

  Må så gott!

  SvaraRadera
 3. Inte fy skam att ligga och läsa och ha det mysigt heller:) Ha det så gott i fortsättningen också/Monne

  SvaraRadera
 4. Jag äslkar att fota segelbåtar men jag tänker ofta att jag inte skulle våga segla. räcker med att avnjuta båtarna från land. Hualigen så läskigt det ser ut ibland :-)

  SvaraRadera
 5. Så mysigt att bo i båten när det är ruggigt ute.
  Ha en fortsatt fin semester och hoppas solen lyser riktigt mycket...

  SvaraRadera
 6. Vad härligt att segla, själv blir jag så sjösjuk så det är bara en önske dröm men skulle vara helt underbart att glida fram på havet
  ha en fortsatt fin semester
  maggan

  SvaraRadera
 7. Jsg har aldrig seglat i en "normal" segelbåt...var ute med en superstor båt för ett tag sen....fullriggare..tror jag den heter. Gör inget att det finns tid att läsa böcker :)

  SvaraRadera
 8. Ungefär som här med vädret, hör jag. Väntar på att den stora värmen ska dra in ... Men det går bra att ligga i hammocken under täcket och läsa också, huvudsaken att jag är ledig :)

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera