lördag 19 maj 2012

Det är fint,när lilla äppelträdet blommar!

Just nu går jag bara och skrotar här hemma, lite slapp idag, donar runt och pillar lite här och lite där, tittar på allt fint som blommar.

Har ni oxå en skön lördag?


12 kommentarer:

 1. Skönt med en sådan dag ibland.Jag gör inte ett dugg jag heller bara slappar.Vädret är toppen.MVH

  SvaraRadera
 2. Blommande äppelträd är så vackert.

  Min lördag har varit helt ok, tack.

  Ha en fin kväll

  SvaraRadera
 3. Ja, jag har haft det jättebra:) Varit på bussresa till Peter Korn, en villa trädgård och Gerben på Råda Säteri:)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 4. Hos mig är det allmän " förvirring". Vill göra allt på en gång :)
  Tjingeling
  Monica

  SvaraRadera
 5. En bra lördag har det varit. Energin på topp så jag fick mycket gjort. I går gick däremot mest runt och tittade, funderade och njöt. Jag njuter visserligen av att jobba fullt ut också men på olika sätt.

  Fint äppelträd!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Ja, det är fint! Satte två äppelträd i november och det ena har börjat blomma. Blir så glad!
  kram!

  SvaraRadera
 7. Har haft en skön trädgårdskväll. Rensat och planterat några perenner, jordförbättrat lite. Dagen ägnades åt W's fotbollscup på Kviberg.
  Ha en fin söndag. Jag hoppas på en skön trädgårdseftermiddag i morgon.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 8. Min dag har varit full av roligheter...hoppas på lite trädgårdstid hemma imorgon.
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 9. Visst har det varit en härlig lördag, riktigt varm och skönt även om det dök upp en rejäl regnskur en stund också, men den gick ju över. Har tillbringat dagen på en folkracebana, hoppas på finväder imorgon när jag får vara på hemmaplan :)

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 10. skönt att bara slappa
  ha det så gott
  maggan

  SvaraRadera
 11. Visst är det skönt att bara gå och skrota ibland. Just nu känns det som att jag skulle kunna skrota resten av säsongen. Har slitit hårt med min stengång, som nu snart är klar!

  SvaraRadera
 12. Hejsan!

  Skulle behöva lite av ert regn på andra sidan, för det är tungt att gå och vattna nysatta plantor. Tänk att man hittar så många nya sorter, hela tiden "ler" och svårt har man att låta bli att prova om det kanske kanske trivs i ens trädgård. Vad fint du fått vid ditt växthus och det bra maffigt ut med kragarna framför. Man ska inte gnälla om att vattna, men jag tycker att rötterna borde fatta att de ska söka efter vatten innan de kräver uppassning. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera