torsdag 10 november 2011

Vad händer?

Tja - inte speciellt mycket, vardagen rullar på och jag sitter och slappar i soffan, hittar bilder från förr-förra helgen då syster och jag var i stugan och syster var hundvakt åt sin sons hundar. Lilla valpen var helt ljuvlig! Om jag inte minns fel så är rasen Chihuahua och hade jag inte haft katter, så hade jag haft en sådan här!Jag har nog tappat farten lite vad gäller bloggen........ det blir ju inte lika ofta uppdatering nu när trädgården vilar därute. När jag kommer hem är det mörkt men jag kan ana alla eklöv som ligger därute och väntar på att krattas upp och bäras iväg - det får nog bli en sväng därute i helgen.

Men... kom jag på! Jag har en sak att berätta! Jag gjorde nyss en marinad till ankan som skall ätas i helgen och i den skulle det vara "2 hackade chili" i - och jag gick ut till växthuset och skördade 2 st!  Inte illa för att vara i november! Jag har ingen plats för plantorna inomhus så jag tänkte att de får väl vara kvar därute och sköta sig själva - vilket de gör jättebra :)

Tittade till Kameliorna som också står kvar ute i växthuset - de såg ut att trivas med både ljus och temperaturen - blir det mycket kallt får jag bära in dem och Rosmarinen men än så länge har vi klarat oss.

Nä - nu skall jag se vad ni andra har för er  ♥

7 kommentarer:

 1. Ja det blir lite knalt med inläggsideerna nu :) men eftersom jag är envis som en åsna så har jag gett mig katten på att försöka att skriva på bloggen varje dag :) Vilken otroligt söt liten vovve, den skulle inte jag heller ha något emot:) Lycka till med ankan. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Det känns lite stiltje i bloggvärlden tycker jag. Färre inlägg och färre kommentarer, hos mig i alla fall.

  Ja, vad händer här? Slappar mest i soffan på kvällarna efter att maten är avklarad. Bollar lite med Erica och Oscar i olika ämnen och läxor. Det blir en del körning också till och från deras träningar eftersom vi bor som vi gör.

  Så värst mycket mer orkar jag inte ta mig för på kvällarna.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Vilka små sötnosar....
  Jag valde blåa hyacinter, de känns inte så juliga för migsom alltid brukar ha vita.....
  Ha det bra ;)

  SvaraRadera
 4. Naaw vad söt den lilla godingen var =) Och den är säkert mindre än en katt! Vi hade en sån på besök en gång och han var mindre än mina katter trots att han var vuxen! Ha det gott i novembermörkret!

  SvaraRadera
 5. vilka sötnosar,min katt Samson väger nog 3ggr så mycket som de småttingarna,ha det så gott//maggan

  SvaraRadera
 6. Behändiga hundar och klipska också! Härligt att kunna skörda fortfarande i mitten av november! Mina chilisar tuffar också på och en hel del rotsaker och vintersallad finns på friland. Vilken höst!
  Önskar dig en skön fredag och helg!/Laila

  SvaraRadera
 7. Det är stiltje på min blogg också. Men försöker att att få till ett inlägg lite då och då//Britt

  SvaraRadera