lördag 26 november 2011

Om att sprida ljus

.


Efter en av de gråaste veckorna i år, behövs massor av ljus, ljus i alla former. Ett ljus i tillvaron var igår när jag & några kollegor var och rockade loss på Tomas Ledin! Häftig show som jag verkligen rekommenderar! Dessa gamla godingar som man inte har några problem att sjunga med i och det går ju inte att stå still när Tomas öste på med "Sensuella Isabella" och "Knivhuggarrock"  *ler nöjt*

Mera ljus...... den där magiska morgonen ni vet, då jag hade en så himla tur!! Tur att vara ledig och ute med kameran och fångade en magisk morgon med massor av ljus. Det kom ett par änglar gåendes, ut på bryggan....


bara så där...


fångade jag stunden....vänskap...Det finns massor av ljusa stunder som är viktiga att ta vara på - de behövs när det "stora grå" trycker på. Tack & lov att vi äntligen kan tända adventsljusen!! Stjärnor, ljusstakar och levande ljus kommer att hjälpa oss igenom den mörka årstiden och längtan efter ljuset.

Idag skall det bakas lussebullar! bakgrundsmusiken blir nog Tomas Ledin :)

Det kommer inte bli lätt att få till månadens "naturliga moadbord", som Karin i sin fina blogg påminner oss om - det stormar därute! så hur jag skall få mina naturliga ting att ligga still under kameralinsen, kommer bli riktigt klurigt.Önskar er alla en skön lördag ♥
4 kommentarer:

 1. Så vackra bilder och så fint fotograferat.Gillar också T.Ledin.Inte kan man tro att den mannen snart är 60 år.Här ska det bakas vörtlimpor.Kram

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder,stormen är på väg hit,nu regnar det"suck"för en timma sen sken solen,ha det så gott,maggan

  SvaraRadera
 3. Så fina bilder! Det är guld värt att ha sådana att gå tillbaka till.
  Just nu håller jag på och testar och testar med min nya kamera men jag får inte till det riktigt tycker jag, men det kommer väl hoppas jag.

  Vi behöver verkligen tända ljus nu. Denna veckan har jag varit så trött och jag tror det beror på att den reserv av dagsljus som laddas i en kropp på sommaren har tagit slut nu.

  Ha en mysig advent!

  SvaraRadera