lördag 15 oktober 2011

Rosa soluppgång

*


*


*

*

*

*


*
Tack söta ni för vänliga ord om bilderna - roligt att få input och är det granskande ögon som ser förbättringspotentialer, så tar jag gärna emot de orden med :)

Det var en häftig känsla att stå mitt i soluppgången! Tror jag var där ungefär 2 timmar och både natur, färger och objekt ändrade sig precis hela tiden,
efterhand som solen gick upp!
Jag passade på att trixa lite med inställningar men bäst blev de bilder där jag inte ändrade inställningar mer än fokusering och något högre ISO-tal. Saknade ett objektiv med riktig långzoom för i träden omkring mig så var det mycket fåglar och de hade varit roliga att fånga på bild, i soluppgångens varma färger.


*

Idag är det loppislördag! Jippi! Ha en skön, solig lördag ♥

*

16 kommentarer:

 1. Å så vackra bilder.Så bra du är med kameran.Skulle vara kul att kunna ta så fina kort.Men man får väl öva.Trevlig helg.

  SvaraRadera
 2. Amazing photos...
  Have a nice day Lotta :)

  SvaraRadera
 3. Nu måste du hålla utkik efter fototävlingar- ser jag någon hojtar jag till.

  Så otroligt vackra bilder!

  Ha en bra loppislördag!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Underbara foton idag med!! Åh vad jag skulle vilja åka på loppis, fast i dag har jag ingen bil:( Hoppas att du hittar något kul:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 5. Ljuvligt med vacker morgon och så vackert frostigt!
  Nu skall jag iväg till jobbet, trots att det ser ut att bli en fin dag och hade mycket hellre stannat hemma och njutit av höstens fina färger.

  Kram /Bea

  SvaraRadera
 6. Vilka underbara morgontimmar du haft, o TACK för att du delar med dig av dem.Helt underbara foton
  Ninnekram

  SvaraRadera
 7. För att använda ett tonårsuttryck -"helt sjukt fina bilder!"

  I morse fota jag lite av frostne här hemma men jag hann inte vara ute så länge som jag egentligen ville eftersom jag skulle iväg.
  Jag undrar om det är vanligt att längta till sin nästa jämna födelsedag? Jag gör det i alla fall för jag tror att jag kommer kunna köpa mig en systemkamera då.

  Kram o trevlig lördag!

  SvaraRadera
 8. Hej
  Ohh vilka underbara bilder så fin
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 9. Underbara bilder. Jag kan inte se något som skulle kunna göras bättre. Den första bilden med frosten som mjuk vit päls är riktigt gosig (undrar bara om mina pellisar i rabatter tycker det också) Ha en vacker och skön söndag. Kram!

  SvaraRadera
 10. Vilka underbart fina bilder!
  Fin blogg du har, hit kommer jag tillbaka!
  Trevlig söndag!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 11. Återigen fantastiska foton, jag måste helt enkelt ge mig ut tidigt en morgon med kameran och hoppas på lite vacker dimma också :)
  Kul att få vara med på din lista, jag har haft din blogg på min lista länge och det som fick mig att bli fast är dina underbara inspirerande foton och bloggens design! Seglarkurs låter verkligen som en bra ide för jag kan ju ingenting!
  Tack för tipset!
  Ha en toppen söndag!
  Kram!

  SvaraRadera
 12. Åh Lotta så många fina bilder du har visat. Jag älskar ju ljus och sol i bilderna men jag måste erkänna att den här gången blev jag allra mest betagen av dina blåa, frostiga gryningsiblder. Men alla bilder är otroliga! Vad härligt att bo med detta så nära...och att kunna vara spontanledig. :D Hoppas du njuter av helgen! Kram Karin

  SvaraRadera
 13. Wow! Underbara bilder som man skulle kunna ha på väggen.

  SvaraRadera