torsdag 20 oktober 2011

Höstmys ♥

.
Jisses vad tiden går fort! Nyss var det måndag, och idag är det redan torsdag!!! och vi är redan i mitten av oktober - det stora grå har anlänt och det är grått när vi åker till jobbet - och grått när vi kommer hem. Undrar egentligen hur vi kan tycka grått är en fin färg i inredning? Väggar målas grå och inslag av betong skall pryda hemmet - det räcker ju att titta ut så får man en stor dos med grått så det både räcker och blir över!  ;) 
Hemma hos mig är det mycket bruna inslag - brun skinnsoffa, brunt soffbord - jag är förtjust i mörka träslag - tycker trä ger en så levande känsla i inredningen. Jodå - det är mycket med inredning och uppiffning på G här hemma - något roligt får jag ju ha när jag inte kan vara ute och greja & dona.

Johanna (äldsta dottern) har slått rekord i storlek på "beställda paket" och jag undrar om de inte skrattade gott när hon hämtade paket på utlämningsstället i förra veckan - då anlände hennes beställda älghorn! Hon fick två mindre horn på köpet och jag tiggde till mig ett av dem:Det gör sig fint på bordet med ett tänt ljus tycker jag. Kolla in goa filten i soffan - en fuskpälsfilt som är underbar att svepa in sig i, en kulen höstkväll i goa soffan :) (inköpt på Rusta)


Johanna har sitt stora horn på väggen i vindslägenheten och där passade de perfekt! Själv är jag lite försiktig och nöjer mig med det lilla.Tavlan Johanna skissade till mig blev jättefin! och gav mersmak, så jag har beställt två mindre skisser och när de är klara, skall jag presentera dem :)

Som sagt - tiden går fort och är knapp om vardagarna, så jag spar bloggläsningen till helgen - då har jag något mysigt att se fram emot! och så ser jag fram emot att det snart är helg ♥


Ha det allra bäst och glöm inte reflexerna!11 kommentarer:

 1. Så fint med hornet som ljusstake.....
  Själv har jag ett dovhjortshorn på väggen...
  Ha det bra )

  SvaraRadera
 2. Vilka stämningsfulla bilder, gör höstmörkret lite mer uthärdligt...

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag gillar också brunt och lite murrigare färger. Just nu håller jag på och funderar på vad jag ska göra med mitt gamla vitrinskåp.
  Läckra bilder på snyggt horn och kastanjer.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Gillar ditt lilla horn vid ljuset... ja, nu är det höst på riktigt och man vill boa in sig med plädar, tända ljus och mysa.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 5. Så snyggt det blev med hornet och ett ljus.tycker också om brunt Det har en mysig och lugn inverkan.Trevlig helg.

  SvaraRadera
 6. Fint med ljus och horn!
  Trevlig helg
  Mariana

  SvaraRadera
 7. Var årstid har sin charm:) Ja, det gäller att ta fram det bästa man kan liksom. Mycket pyssel inne blir det när det nu inte är riktigt säsong ute. Nog för att man kan göra höstarrangemang och så ute med, men jag har inte riktigt känt för det ...

  Trevlig helg!
  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 8. Så vackert Lotta! Jag har börjat blogga igen (jodå!) och försöker hitta alla mina favvobloggar igen. Vilket typsnitt använder du i inläggstexten? Det är himla snyggt!

  Kram Annie

  SvaraRadera
 9. Brunt är himla fint.. gillar det mycket just nu som jag skrev i nåt inlägg. Och just i heminredning har jag gillat det länge.. i alla fall denna tiden på året fast jag har det som bas oxå.. =). Ditt fina renhorn var så läckert där på bordet, Johanna hon är en pärla som delar med sig till mamma. Härligt med snälla döttrar!! Idag fick jag ett paket med julgranskulor, det var fina flugsvampar.. så söta, som dotter o svärson köpt till mig, blir så himla glad. Önskar dig en härlig fredag.. mysfredag.. smaka på ordet! visst är det ett härlig ord? kram Monica

  SvaraRadera
 10. Vad vackert med hornen, helt i min smak.
  Får man fråga var de är köpta?

  Ha en fin helg,
  kram Marie

  SvaraRadera
 11. Horn verkar vara ett populärt inrednings tips just nu //Britt

  SvaraRadera