onsdag 26 oktober 2011

En hälsning från trädgården....

.

I helgen klippte jag av den sista rosen och satte i vas inne - sakta vecklar bladen ut sig. Den är matt i färgen men livskraftig och kanske får jag se den slå ut


som en sista hälsning från trädgåden.

Annars är det bråda tider, veckans dagar försvinner i rasande fart - men vart sjutton tar tiden vägen egentligen? Det var ju nyss måndag och så är det torsdag helt plötsligt?! Himla tur att det snart är fredag igen ♥10 kommentarer:

 1. Satt precis här och påstod att de tär fredag i morgon men maken rättade mig. Ok, då får det väl vara torsdag i morgon då. För visst går tiden fort, utan att vi hoppas över en dag.

  Vacker ros!

  Nu ska jag krypa till sängs och läsa.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Dagarna är ju så himla korta nu när det blir mörkt så tidigt....inte konstigt att tiden flyger iväg då...
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 3. Hihi, ja visst går veckorna fort Lotta. :) Härligt att du kan njuta av årets sista ros på nära håll. Vad roligt att du vill vara med på min utmaning. Jag tycker vi kör sista söndagen (eller helgen) i varje månad. Jag lägger upp en inlägg och länkar därifrån till alla som är med! Jag ser fram emot att få se din "mood-board". Kramar Karin

  SvaraRadera
 4. En vacker sista hälsning från din trädgård:) Dagarna och veckorna fullständigt flyger fram, det är nästan så att man skulle vilja bromsa lite;) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 5. Tack för den underbart vackra hälsningen Lotta!/Anja

  SvaraRadera
 6. Fin trädgårdshälsning från dej Lotta.Ja nog går dagarna fort och mörkare och kortare verkar det som dom blir.Och i helgen så är ju sommartiden slut.Önskar vi kunde ha samma tid året om.ha det gott.

  SvaraRadera
 7. Hejsan!
  Du fick dig ett litet horn och så bra med fuskpäls. Ska ta och titta lite extra på den affären när jag ska till Ikea. I dag har det varit gråå men till helgen ska jag ta och kratta upp alla löv utom ekens för de multnar aldrig, så de får köras till återv. De andra ska jag förvara i en sopsäck med lite hål i, och förhoppningsvis så har jag egentillverkad torv om ett eller två år. Ha det gott Karina.

  SvaraRadera
 8. Lite vemodigt är det, men samtidigt - var årstid har sin charm.
  Mörkret, det riktigt kompakta kolmörkret, tycker jag är jobbigt nu. Snön blir bra på det viset att den ljusar upp lite när den kommer.

  SvaraRadera
 9. Länge sedan jag var här. Men förhoppningsvis ska telefon och internet fungera, jag håller tummarna.
  Visst går tiden otroligt fort. Snart är det jul, mm..
  Det är lite trist att växterna går i vintervila men vi kan hoppas på att vintern också ska gå fort.
  Ha en bra dag!!!!!!!!!!

  SvaraRadera