måndag 19 september 2011

Lycka är en cyklamen ♥

.


och då menar jag inte en cyklamen inköpt för säsongen, utan små söta cyklamen som tittar upp ur jorden i min lilla täppa! Inte är de stora, tror stjälken är en 4-5 cm och själva blomman ca 2 cm men de är alldeles bedårande!
Minns jag inte helt fel (växtlistan finns på den kraschade externa hårddisken som väntar på hårddiskdoktorn), så är de inköpta på Botanicus och jag har försökt flera gånger och äntligen lyckats!


Visst är det LYCKA ♥

16 kommentarer:

 1. Grattis till romantiska skönheter i trädgården!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Så söta så! Jag har faktiskt inga i rabatterna men jag köper gärna i krukor nu på hösten. Har liksom missat det där med cyklamen till rabatt. Hm...

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt söta. En liten fin skatt!

  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
 4. Dessa små raringar påminner mig om en härlig vandrings semester på Korsika. Där blommade massor av dessa små cyklamen vilda uppe i bergen!
  Skulle vilja återvända dit någon vår och se alla de blå liljor som blommar överallt. Vilda caprifoler klättrade överallt. Måste vara magiskt när de blommar samtidigt som alla enorma KAstanjeträd!
  Makalöst vacker ö!
  Hoppas du får ordning på hårddisken. Försöker ha mina foton på minst två externa. Har kraschat en där massor av bilder bara försvann!
  HA det gott!

  SvaraRadera
 5. Alldeles alldeles ljuvliga och vilken fin bild Lotta! :) Hoppas du har det fint i regnet. När jag gick in på gymmet ikväll sken nästan solen och när jag kom ut öste regnet ner. Hoppas på fina dagar framöver!

  Kram Karin

  SvaraRadera
 6. Ja...verkligen lycka. Grattis..
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 7. Håller med det är lycka......
  Super fin bild Lotta!
  Jag hade satt fågelbadet ovanpå mina i år så det kom inga. Konstigt... vad man kan glömma.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 8. Ja det är lycka på hög nivå. Jag har planterat nu i höst cyklamen i min rabatt , nu återstår det bara och se om de kan överleva också:)
  Ha det gott!!

  SvaraRadera
 9. Förstår så väl att du är lycklig!! Hade sådana små skönheter själv för några år sedan, undrar just vart de tog vägen? Hmm, ja inte har jag tänkt på dem förrän jag såg din bild så kanske får jag se om jag kan hitta ett annat ställe att plantera på.) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 10. JA visst är de jättemysiga-- de små skönheterna.
  Jag har också fått mina i blom i år o man blir bara så lycklig. Du fick ju till ett så fint foto på dem också. Jag får nog ut o se om jag kan få till ngt mer.
  Ha det gott Ninne

  SvaraRadera
 11. Så underbara, jag förstår din lycka :)

  SvaraRadera
 12. Har försökt och misslyckats så jag för står din lycka.
  Mariana

  SvaraRadera