tisdag 2 augusti 2011

Underbara sommar

Vi njuter av underbara dagar vid havet - mycket sol, värme och bad - ibland nästan, fast bara nästan, lite väl varmt ;)

När maken var ute och skulle se efter om det var makrill i havet (det fanns en liten en ;), så tog jag en strandpromenad, hittade lite kul grejor som jag skall placera ut i stugan - trots att jag njuter av att slappa i solen på berget, så blir jag rastlös efter ett tag och lusten till att "pilla lite med händerna" ger sig till känna  ;)

Jag är så glad att vi ännu en sommar har sådan tur med vädret och jag hoppas det håller i sig. Hoppas ni andra har det lika skönt :)

6 kommentarer:

 1. Jag hör till de som inte riktigt uppskattar denna värme, jag nästan försmäktar;) Men visst är det härligt att det är sommar och sol:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Njuter också av sommaren. Och jag känner igen det där med att "nu SKA jag sitta och ta det lugnt" varar ca 4 minuter. Sedan petar jag med någonting i trädgården. Inser att det är sådan jag är och att så länge det inte är måsten som jag sätter igång med så tar jag det nog lugnt även m jag inte är stilla.

  SvaraRadera
 3. Ja, det är skönt med sommar! Gillar tvåan och trean skarpt!

  SvaraRadera
 4. Jag håller med dig om att lusten att 'pilla lite' blir stark efter ett tag ( vi är på landet nu, och då blir det extra påtagligt);). Vilka fina bilder vid havet, det är så härligt väder nu. Lite kyligt på kvällen, men det får man väl stå ut med.
  /Maria

  SvaraRadera
 5. Japp, nu har vi det varmt och soligt igen. I alla fall de två senaste dagarna.

  Kram!

  SvaraRadera