måndag 18 april 2011

Vårtecken v 16

.

Fniss..... inte hinner vi väl med att blogga nu när det är så fantastiskt väder? Vill ju bara vara ute!!! Så är sinande blogginlägg ett vårtecken? Japp, det tycker jag :)Ha det så himla gott i det underbara vädret :)

.

13 kommentarer:

 1. En snabb kommentar!
  Så fint!

  Kramar!

  SvaraRadera
 2. åh, du har lyckats hålla nätstruten vid liv! d va inte dåligt. vore den inte lite fint rostig hade man kunnat tro du "fuskade" å återanvände förra årets vårplanteringsbild...men alla sätt är väl tillåtna när man vill spara tid för att vara ute i trädgården =)

  SvaraRadera
 3. Sött, man njuter av varje stund nu.

  SvaraRadera
 4. Ta stunden - den kommer inte igen.
  KRam Ninne

  SvaraRadera
 5. Ja, mycket ska hinnas med nu...borde ligga och nanna kudden nu men...

  Nätstruten - SNYGG!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 6. Jag har ju lov men inte heller jag hinner vara vid datorn knappt. Eller hinner o hinner, jag prioriterar trädgården så klart. En stund nu på morgonen medan det är kallt ute och sen en stund sent på kvällen kanske. Ska övningsköra med dottern till Solhaga nu för att inhandla nya minipåskliljor bla. Så bra att hon måste köra lite!

  Kram!

  PS, Jo, jag menar sådana hjärtan man skriver här i texten.

  SvaraRadera
 7. Vi kan ju "skylla" på olika saker, jag för min del fick ett konstigt felmeddelande i min kamera - minneskort fullt. Vad betyder det? Förmodligen att jag inte laddat upp bilder i laptopen på länge eftersom den varit på reparation (igen) Ikväll ska det tömmas må du tro, för att vara trädgårdsbloggare utan kamera... det går ju inte =)
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Oj vad fint du gjort :) Kram Suss

  SvaraRadera
 9. Sötaste struten har du.. köpte mig några nästan svarta små hornvioler idag.. och nät har jag så jag undrar varför jag inte har en så fin strut?.. får nog bli en imorgon.. kram och ha det gott i vårvärmen.. Monica

  SvaraRadera
 10. Visst är det så, man vill bara vara ute o påta, sola o fika o påta o sol om vartannat:) Underbart fin Pensékorg! kram Helén

  SvaraRadera
 11. Lotta, visst har vi haft fantastiskt väder! I morgon och några dagar framöver är det min tur att njuta av det och få jord under naglarna (ska klippa dem superkorta, jag som egentligen älskar mina långa och välformade lackade naglar, men vad gör man inte för jordens skönhet ;)).

  Ska försöka kopiera dina vackra blomstrutar- skulle vara så fina på pelarna vid entrén!

  Ha det gott!

  Lena

  SvaraRadera
 12. Vilken underbar blogg du har! Jag är glad att jag hittade hit, här ska jag kika in oftare :-)

  Karin

  SvaraRadera