onsdag 9 februari 2011

Längtar ut....

.
När jag har suttit inne hela dagen så är det så skönt att komma ut, dra djupa andetag och vila öron och ögon. Ibland får kameran följa med för jag vill träna på mörkerfotografering. En kväll tog jag en bild samtidigt som jag vred på zoomen och det blev ett läskigt sug i bilden,Nu går dagarna så där fort igen: måndag-fredag, helg. måndag-fredag, helg. På fredag har jag tagit ledigt, känner att jag behöver ha ledigt en långhelg för att komma ikapp mig själv - det skall bli jätteskönt! 


Syns på fredag  :) 

.


9 kommentarer:

 1. Vad häftigt!!! Lite spoooooky!!!!
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 2. Häftig bild:) Gött att ta ledigt på fredag, lagom för att skotta snö:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Läcker bild .Man sugs i den.Ha en skön helg.

  SvaraRadera
 4. OJ, vilken cool bild! Verkligen sugande... Nu när jag har börjat en skrivkurs börjar jag även bli sugen på en fotokurs, men får nog ta en sak i taget. Kommer ju snart ha annat att ta hand om oxå... ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Härlig bild! Usch vad snö vi fått.....ni med antar jag...? / kram Åsa

  SvaraRadera
 6. Ja, i morgon är det fredag igen. Skönt!
  VIlken häftig bild. Jag önskar att jag var bättre på att ge mig ut när jag kommer hem men det blir aldrig så. Mat som ska antingen lagas eller ätas och sen lite körning av barn till idrotter och läxor att höra. Att vi bor på landet = mörkt är också en anledning till att jag inte är så bra på att ge mig ut. Nu när snön är borta ska jag iofs. springa mer och då får man ju frisk luft.

  Kramar!

  SvaraRadera
 7. Hej Lotta, vilken kul bild !
  Snart iväg till massören, har fått en "lårkaka" på ryggen. Ingen mer snöskottning för mig !!!!
  Inte dumt att unna sig en extra dag, passa på och njut. Kram KIA

  SvaraRadera