söndag 13 februari 2011

I väntan på våren….

och sådderna tar jag sticklingar på Basilikan från Ica, jag klipper av en stängel och använder bladen, resten av stjälken sätter jag i vatten och de rotar sig lätt.Helgen försvann så fort, så fort – har målat om en vägg i köket, varit på kalas och bakat kaka till morgondagens födelsedags”barn”, lilltjejen fyller 20 år på alla hjärtans dag ♥Hoppas ni får en härlig vecka ♥


13 kommentarer:

 1. Rotar den sig så...
  Tack för tipset.
  Mysig flaskhållare...
  kramiz//kullervilla

  SvaraRadera
 2. Åh vilket fint tips Lotta! Det där måste jag testa. :) Kanske även jag kan lyckas med och basilika kan man ju aldrig få för mycket av. :) Helgerna flyger verkligen iväg, jag tycker mest att det är måndag och fredag nu för tiden. Grattis till dottern!

  Kram Karin

  SvaraRadera
 3. Ha en alldeles underbar alla hjärtansdag idag Lotta! Vet du att jag gör som du med kryddgrönt. Det går bra även med rosmarin (snart har jag hemma en rosmarinskog;))!)/Anja

  SvaraRadera
 4. Ha en bra alla hjärtans!
  Mariana

  SvaraRadera
 5. Jag har aldrig tagit sticklingar av basilika, men det är ett bra tips!

  Hoppas födelsedagskakan smakar bra och att du har en riktigt fin dag Lotta!

  Kram.

  SvaraRadera
 6. Smart med sticklingar från basilika. Det har jag aldrig provat!

  Ha en fin alla hjärtans kväll!!
  kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 7. Bra att roa sig med basilikasticklingar i väntan på annat.

  Grattis till 20-åringen!
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Men vilket bra tips, man bugar och bockar!

  SvaraRadera
 9. Tack för tipset! Det måste jag testa.
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 10. Så vackert med basilikan. Skal gjøra likadan. Har små glas jag kan ha dom i. Tack før tips : )
  Undrar oxå på hvilken mal du har på din blogg, er det en av dom som blogger har ?

  SvaraRadera
 11. Och här kommer en Valentinkram lite grand i efterskott!
  Kan man göra nya skott på basilika? Så kul, det måste jag pröva!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 12. Dagens tips, det måste jag testa.
  Ses snart, Kram KIA

  SvaraRadera
 13. Ja dagarna rinner iväg o vi närmar oss mer o mer ljusare tider, ja rent av att jag känner att det är lite lättare då det är ljusare är man kommer hem.. att ta skott på basilika har jag inte hört talas om så det kanske jag ska prova också. Nu var det länge sedan vi sågs o jag tänkte allt det skulle varit mysigt att träffas i helgen men vi var ju där med vänner så tiden räckte inte riktigt till. Ha en härlig helg, för imorgon är det fredag och ledighet.. =).. Kram/Monica

  SvaraRadera