onsdag 5 januari 2011

Augusti......

här hittade jag en massa bilder, bilder jag bara tagit rätt av, bara ett litet klick..... och ändå så är det så mycket minnen förknippade till bilden. Jag, syster yster och Johanna var vid "stugan vid havet" en augustivecka, vi tog en strandpromenad och Johanna satte sig på en sten - *klick*, så var den stunden förevigad.

Photoshop: har lagt på en gulfärgad textur.

Nu är det onsdag, 5 januari, 16:36 och det fortsätter att snöa därute. Har skottat tre gånger idag, så jag  fortsätter att sitta i soffan och städa i bildarkivet   :)

3 kommentarer:

 1. städa och ordna bilder är nått jag borde göra sen måste jag tömma gamla datorn på flera års bilder,men undrar när det har gått ett år sedan jag fick min nya//maggan

  SvaraRadera
 2. Ögonblicksbilder som aldrig försvinner även om minnet gör...

  SvaraRadera
 3. Så många härliga sommarminnen du delar med dig av. Gillar din redigering av denna bild!

  Ha det gott i snöyran (tror minsann det regnar nu)!

  Kram Karin

  SvaraRadera