tisdag 2 november 2010

och lite pyssel...

Jag håller mig mer till det lilla pysslet med mina händer :) Mina nätstrutar som hänger på trappräcket har fått lite upplyftning med hjälp av murgröna.



Och en hyllning till cyklamen, en perfekt utomhusblomma om frosten håller sig borta, vackra färger och mycket vackra blad!



Berättade för maken om alla hälsningar och komplimanger vi han fått för bänken, han blev så glad så, och jag slank snabbt in med en fråga om bänk nr 2 som jag vill ha ståendes i skogsbacken... fniss......


18 kommentarer:

  1. "hihihi" det gäller ju att smida medans järnet är varmt. Jag gillar också cyklamen i höstplanteringarna, den är otroligt tacksam och gör sig bättre där än inne på fönsterbrädan. Jag har mailat dig =)
    Ha en bra dag / kram gittan

    SvaraRadera
  2. hm nätstrutar ja...där påminde du mig om mina tre som fortfarande ligger i garaget. jag gjorde dem så stora så d känns nästan lite tokigt att behöva `tömma` skogen på mossa för att fylla dem...vet inte hur jag tänkte. men jag får väl se om jag ger mig ut o hämtar hem idag - när d blivit mörkt igen...

    ja håller med föregående talare om att d är bäst att smida medans man kan o man har maken med på noterna. vissa projekt tar ju en sån evig tid att sälja in...så med tanke på storlek o arbetsinsats med bänken, så gjorde du ett kanonjobb Lotta som lyckades få maken både med på ide´n o att dessutom utföra den! =) guldstjärna till dig *fniss

    SvaraRadera
  3. Hihi, snacka om kvinnlig list! :) Jag har inte fått köpt nån cyclamen än i år, måste nog göra det - de är helt bedårande! Helst skulle jag vilja ha den härdiga sorten, men har inte hittat knölar av den än... Får väl så till våren om inte annat!

    Kram

    SvaraRadera
  4. "Kvinnans list övergår mannens förstånd" ;) Nätstrutarna är verkligen snygga och med murgröna blev det ännu bättre;) Ha det gott/Monne

    SvaraRadera
  5. Inte illa när man kan har nätstrumporna på trappräcket! Så mysigt det ser ut med de korgarna och en idé att "låna". Bänken från förra inlägget är helt suveränt flott.

    Kram från Malin

    SvaraRadera
  6. Görsöta nätstrupor, och cyklamen hyllar jag med dig. Så fin bredvid ljungen.

    SvaraRadera
  7. ...også har jeg tittet på benken, den er kjempefin. Jeg har noe lignende, kun lecablokker og et stykke tre på toppen, men den er ikke festet, så vi må være forsiktige så ingen faller ned av den :) Din er jo så forseggjort!!

    SvaraRadera
  8. Så enkelt och superläckert! Du har verkligen inspirerat mig - jag har nätet, så nu gäller det bara att hämta lite mossa. Tack för att du delar med dig!!!
    Kram
    Randi

    SvaraRadera
  9. Smart drag med bänken! Och vilka fina strutar! Jag köpte hönsnät häromdagen, nu vet jag vad jag ska göra med det!
    Kram
    Katarina

    SvaraRadera
  10. Ja, du söta pysselflicka! Du är ju så duktig på sådant att det är klart att du fortsätter med det !/Anja

    SvaraRadera
  11. Bäst att passa på!
    Fina bilder.
    Mariana

    SvaraRadera
  12. Ljuvliga bilder Lotta och de där nätstrutarna var verkligen snygga! Du är kreativ! Jag tycker amplar kan ta över fokus fr själva växten i fråga men denna var både diskret och snygg!! Mari.

    SvaraRadera
  13. Den bänken är riktigt, riktigt snygg! =D

    /Marie - grymt avundsjuk

    SvaraRadera
  14. Helt rätt taktik! Då är du kanske snart ägare till två fina bänkar.

    Kram!

    SvaraRadera
  15. Jag gillar dina nätstrumpor skarpt, och din bänk var fantastisk! (Har visat maken och gett lite hintar.) Ha det gott!

    SvaraRadera
  16. Hejsan!
    Börjar med att tacka för fröna och den marktäckande blir perfekt i min rosa-röda rabatt. Visst är det bra med en händig man och så snygg och grov bänken blev, förstår att du har en ny beställning på gång. Här har jag lagt förslag på ett längre entretak än det förra och jag tror att det är på gång. Visst det blir inte lika brant lutning som den förra, men snö måste man ju borsta bort ändå. Nu hoppas jag ju inte på likadan vinter som förra, men för säkerhetsskull så har jag lagt till "snöskor" på julklappsönskelistan. Hoppas ni får en skön vistelse i Rom och det ska bli inbtressant att se vad dina bilder visar därifrån. Ha en trevlig helg, Karina.

    SvaraRadera