lördag 2 oktober 2010

Pyssellördag

Hösttider är inomhustider och dags att förverkliga ideérna som legat på hyllan under sommaren. Först ut är omklädning av en pall, som är ett arv efter mamma. Ställde den vid öppna spisen där jag har saknat något att sitta på, ni vet när man tänder brasan och behöver sitta där och peta lite i elden.
Jag var i väg och köpte fårskinn i fredags, tycker det ser så fint och mysigt ut med fårskinn :)Fler projekt är på G men de återkommer jag till.


Ha en skön lördagskväll ♥15 kommentarer:

 1. Ja det är mysigt med lite pyssel på hösten! Vilken söt pall, den ser otroligt mjuk och skön ut!

  Dina bilder blir så fina, använder du nåt särskilt program? I det här inlägget ser de ju ut som om de är rivna i kanten, och den längst upp har en liten ram runt sig... Jättefint! Vill jättegärna ha tips på bra bildbehandlingsprogram, jag brukar använda photoscape för att göra bildcollage, men annars har jag inget särskilt.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh, vilken mysig pall du fick till! Gott och sitt där och peta in en pinne i brasan:)
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera
 3. Mysigt med fårskinn! Och nu fick du mig inspirerad också!;-) Kom på att jag ju har fårskinn i en påse i något skåp- inköp på Gotland för några år sen. Om en skulle ta och....?!...;-)

  SvaraRadera
 4. Också jag gillar fårskinn. Snyggt och skönt måste det vara att ha det på pallen. Själv tog jag fram symaskinen för första gången på månader och sydde en tygjalusi till huset i Portugal. Tyget har legat här jättelänge men naturligtvis blev det inte gjort förrän i absolut sista stund. Varför är man sån :)
  Må så gott!

  SvaraRadera
 5. Fin den blev din fårskinns pall :) gillar din blogg bild där uppe :) vilket härligt sken det är i den :) /Suss

  SvaraRadera
 6. Den blev fin,det är skönt med fårskinn ska försöka sy fårskinns tofflor till mej och barnbarnet har i alla fall fixat mönster.
  Ha de bra
  Mariana

  SvaraRadera
 7. Fårskinn är mysigt o helt perfekt på en pall framför elden...Ja det är verkligen "pyssla inne" -väder när gråheten sveper sig in över oss...Ska peta ner lite lökar i morgon...Allium som jag vill ha många av...Ha det nu gott i oktoberdiset.
  Kram från Malin

  SvaraRadera
 8. DEN såg urmysig ut..... Fårskinn är bara bäst.... Måste vara perfekt att bredvid kaminen!!!

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 9. Det är så kul att se andras "inomhusprjekt" tycker jag. Inspirerar!
  Jag ska nog sy upp en jeanskjol och även sy några nya kuddfodral av tyget jag köpte förra helgen.

  Kram!

  SvaraRadera
 10. Gillar också fårskinn! Skulle vilja ha ett stort nedanför sängen, synd att de är så dyra!
  Ha en bra vecka/ Helena

  SvaraRadera
 11. Hejsan,
  Jag har en sett kvar så du får säga till om du är intresserat i den sista, jag har fler som har visat intresse så först till kvarn gäller.
  Ha en trevlig söndag.
  Gerda

  SvaraRadera
 12. Åh.. så fint att ha något o sitta på vid brasan är ett måste... en fin pall med äkta fårskinn är ju både snyggt och gosigt.. =).. Det får nog bli pysselsöndag oxå.. här regnar det så det är inneväder.. gött tycker jag.. =) Kram/Moa

  SvaraRadera
 13. Vilken mysig bild och fårskinn är ju så härligt!

  Gillar din äppelhållare till äpplena. Både funktionellt och snyggt på samma gång!

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 14. Hejsan!
  Jag har vänt på många runda fårsitsar i helgen och blivit lite ilsk på allergin, som gör att jag får söka efter fuskfårskinn istället. Men skam den som ger sig för på stolarna ska det bli något "ler". Ha det gott från en nybliven mormor till en söt liten flicka.

  SvaraRadera