fredag 13 augusti 2010

Fredagens guldkorn,

Morgonen var mulen så vi bestämde oss att ta en tur till svampskogen - så vackert det är! Tänk att vi har så mycket vacker skog att njuta av - alldeles gratis.Lite svamp hittade vi så det räcker till ett par svampsmörgåsar. Vi täckte in oss väl med kläder så inga äckliga älgflugor fick vi på oss - det är nog det värsta krypet jag vet! De liksom suger sig fast och är svåra att få bort och flera timmar efter skogsturen, kan man känna dem krypa.... hua mig!
Tidig kväll tog vi en tur i bergen och även idag fick vi plockat 1 liter blåbär och lingon. I går var maken och Johanna ute och dörjde makrill - 3 st - inte illa :)  I morse slank det in en havsöring i nätet - tror bestämt vi lever värsta vildmarkslivet  ;)
4 kommentarer:

  1. Kantareller är som sagt inte min grej, hittar aldrig några. Sist vi var ute fick vi med oss två hem. Maken hittade en och 7-åringen hittade en. Blåbär är jag bättre på. Blir nog en paj idag :)
    Fin skog ni har att gå i. Ser mysig ut.

    SvaraRadera
  2. Skog saknar jag här men annars har vi fin natur tycker jag.

    Kram!

    SvaraRadera