torsdag 1 juli 2010

Kameralek

Har bestämt mig för att börja använda alla knappar och val på kameran och idag var det detaljer som fångades på bild.SkuggorAktörerSjöstjärnor av keramik som dottern gjorde för många år sedan men de är så fina så jag har dem på trädgårdsbordet varje sommar.


Rosenskära är väldens bästa fotomodell!De första smultronen är klart bäst! Jag åt upp alla själv........    :)


18 kommentarer:

 1. Så fräckt!!! Äntligen har vi köpt en ny kamera. Den är så rykande färsk att vi inte ens har provat den ännu. Hoppas att vi ska kunna lära oss att ta lite mer spännande bilder...som dina. Du är väldigt duktig!!!!!
  Ha det gott
  Carina

  SvaraRadera
 2. Visst är det kul att leka! Bilderna andas verkligen sommar!

  SvaraRadera
 3. Himmel vilka fantastiska bilder! Du är verkligen duktig med kameran, Lotta!
  Ha det gott,
  Charlotta

  P.S. Jag vill jättegärna beställa en sån där fin "skrämma" till min vinterträdgård. Vill ha den där jag kan sitta och det kan jag inte i mina små pytteväxthus. Så jag återkommer när vinterträdgården börjar bli klar, ok?

  SvaraRadera
 4. Mmmmmmmmmm. Sommarsmultron.

  SvaraRadera
 5. Gillar ditt rosenskärafotot jättemycket! Det är inte alltid det blir bäst att lägga skärpan där man vanligtvis lägger den, dvs på blomman centrum. Bra jobbat, Lotta! Skuggbilden på brädorna är också något alldeles extra!!!
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 6. Jättehärliga bilder!
  Smulton som mognar, då barnbarnen inte är i närheten, de slukar vi själva maken o jag. Så ljuvligt gott!
  Visst mår vi alla bra i denna efterlängtade SOMMAR!
  Lenas trädgård

  SvaraRadera
 7. Den som hade tålamod att lära sig alla kamerans funktioner... Du tar underbara bilder och visst är Rosenskäran tacksam (och ett riktigt "ogräs") Gårdagens besökare var jag "hihi" jag hälsade på i "Humlans trädgård" Jisses vilka rosor hon har!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Jääättefint! Visst är det kul att "hitta knapparna" Fotografering har aldrig varit så kul som nu. FÖrr var det ju bara ganska jobbigt och dyrt:-)

  Ha det gott, H.

  SvaraRadera
 9. Du är duktig med kameran.
  Nu mognar både jordgubbar och smultron och godast är de när man får stoppa dem i munnen direkt - härligt solvarma.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 10. Men va fint! Jag önskar mig mera tålamod, "finare" kamera och då ska jag byta "bana" - bli fotograf helt enkelt.

  Ha det bra på havet! Kram!

  SvaraRadera
 11. Åh vad du är duktig med kameran! Håller också på och leker och testar olika grejer o knappar på min kamera men det värsta är att jag inte kommer ihåg vad jag gjorde när det lyckas att bli en bra bild;)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 12. Oj, så spännande värld det finns bakom knapparna på kameran och inte alltid köra Auto, bara man ger sig tid att pröva och leka lite :)
  Jättevacker smultronbild!
  Trevligt veckoslut! /Bea

  SvaraRadera
 13. Jättfina bilder och smultron så gott//Britt

  SvaraRadera
 14. Hejsan!
  Vilka vackra sjöstjärnor att pryda bordet med och här har man två knappar och sen kan jag trycka fram olika finesser. Har nog aldrig använt mer än max 5 olika för jag anser att det bara ska finnas en på och en avknapp, sen ska tekniken fixa resten "ler". Jo , jag kan ställa om till blomfoton och närbilder, men då gäller det att inte vara darrig på handen när man trycker av, och ibland lyckas jag och tänker WOW så vackert när det kommer upp på datorn. Härlig båt och här har vi tagit av presseningen och en del var sönder, men kanske till nästa midsommar så dukar vi upp på durken(trälådan över motorn) sill, potatis och en liten sjönubbe. Ha det gott där borta på andra sidan under sommaren, Karina.

  SvaraRadera
 15. Härliga bilder, nu är det underbart att vara ute och leka.
  Ulrika

  SvaraRadera
 16. Hihi! Ser att det inte bara är jag som leker med kameran=)

  SvaraRadera