måndag 12 juli 2010

Fotosöndag - självporträtt

Hittade en kul sida med fototema, Fotosöndag och det dyker upp nya tema varje vecka och så har man en vecka på sig att fota - söndagar presenterar man sin bild. Tänkte jag skulle fota annat än blommor - även om det är svårt...   ;)

Första temat jag var med i var "självporträtt" - och hur lätt är det att fota sig själv?! Funderade och klurade och tänkte att bilden skulle även "berätta" lite om mig och sedan är det roligt att se hur andra tolkar bilden.

Letade upp plats, tidpunkt, läste på om självutlösaren - min har 2 alt 10 sek i tid. Nu var det ju så att platsen var lite "ostabil" och för att inte riskera både mig och kameran i saltvattnet, fick syrran agera "tryckare" men jag kollade på bilderna själv emellanåt för att hitta avstånd, skärpa och riktning. Skulle behöva en sådan där fjärrutlösare......

Så här är jag:


Det var klurigt med skärpan för bryggan gungade...... och det blev ett "naturligt" brus på själva mig och fin skärpa på brädorna ;) Ja, ja - man lär sig.....

Det hade varit roligt att läsa om hur DU, min kära läsare, tolkar bilden. Min egna tolkning berättar jag inte :)


6 kommentarer:

 1. De sensate dagarnas tropiska värme har fått dig att helt tappa orken. Du ligger på badbryggan för att ha nära till vattnet och när du känner att du måste i för ett svalkande dopp så rullar du bara över kanten / kram gittan (en smakprov på min humor)

  SvaraRadera
 2. *stort skratt*, Helt rätt tolkning Gittan, den gillar jag :)

  SvaraRadera
 3. tolka, det där är ju en självklar ställning

  SvaraRadera
 4. HEj!
  Hihi! Tycker Gittans tolkning är gôrbra, eller gôrbäst som börjat säga nu:-)
  Fin bild i varje fall, även om din berättelse om bilden lite fick mig att tänka "Osäker på om hon kan hålla kameran rätt"
  Ha det gott! H.

  SvaraRadera
 5. Sol vind och vatten, klart man måste böja sig för det och lägga sig ner! Kram MB

  SvaraRadera
 6. Salt böna kanske?
  Tack för en jättefin blogg.

  Hälsningar
  Ulrika

  SvaraRadera