söndag 27 juni 2010

Härlig midsommarhelg!


tillbringade helgen ute till havs och hade verkligen tur med vädret - om vi glömmer bort att det blåste 15 m/s på aftonen ;) men det går ju att kura inne och i goda vänners lag är det bara mysigt när vinden viner utanför.
Premiär för övernattning i nya båten (Dragonfly 920), det är alltid lurigt med nya båtar innan man lär sig ducka (en bula i huvudet) och var man inte skall gå fort (blåmärke på benen)  *fniss* Jag är övertygad om att jag kommer att bada med kläderna på i sommar! för att balansera ute på pontonerna och fästa fendrar är inte riktigt mig grej, alternativt jag får träna upp min balans ;)
Seglingen kräver dessutom MIN uppmärksamhet - med andra ord så är det slut med att ligga på däck och lyssna på ljudbok *fniss*, jag är en latmask ute till havs men nu får jag allt jobba och skota hem och dra i tampar tills armarna domnar  :)Belöningen för "dagsverket" är varma klippor, grillmat och lojt sitta och kasta korv till måsarna,eller bara vara plaska med fötterna i havet.....
Det är sannerligen gott att leva!

10 kommentarer:

 1. Oj, så härligt ni haft det. Visst var det underbart att vi fick så underbart väder!
  Ha det fortsatt gott i värmen,
  Charlotta

  SvaraRadera
 2. Din gottegris =) Vilken härlig helg ni haft!
  Jag tänkte just tanken om att bada med kläderna på när jag läste om dina blåmärken på benen =) Ha det gott / kram gittan

  SvaraRadera
 3. Jag är ju en landkrabba och rädd för vatten men om man gillar havet o båtar så måste det ju vara helt underbart att vara ute på havet sådär.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Skärgården är underbar men segling gillar jag inte.
  Trevlig sommar
  Mariana

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Det låter fantastiskt. Att vara ute på vattnet ger en frihetskänsla som är svår att slå.
  Må så gott
  /Karin

  SvaraRadera
 6. Å villka fantastist fina båtbilder! Jag gillar "sitta på klippan å plaska med fötterna" fast då med ett glas rött - inte med plåtburk, som jag tycker mig kunna ana i handen på livsnjutaren på bilden...

  Må så gott!

  SvaraRadera
 7. Underbara bilder Lotta! Fortsätt att njuta!/Anja

  SvaraRadera
 8. Jag skulle ha njutit mest av grillningen och vågskvalpet//Britt

  SvaraRadera
 9. Det ser jättehärligt ut även om jag nog helst håller mig på land men så nära vattnet det går ;))

  SvaraRadera
 10. Åh! vad härligt! saknar båtlivet så oerhört. Vilken toppenhelg ni verkar ha haft.
  /Pella

  SvaraRadera