söndag 15 november 2009

Ellas dop 8 november...

Jag har inte fått till bilderna från dopet tidigare men nu så :) Det är storasysters dotters lilla tös Ella som döptes i norska sjömanskyrkan den 8 november - hon som hade så bråttom till världen, så att mamman fick lägga sig ned på badrumsgolvet och pappan agera barnmorska :)klick.....


Nu är det kudden som gäller - keramik i morgon igen :)8 kommentarer:

 1. En sådan sötnos lilla Ella är! Vilket litet vackert barn!/Anja

  SvaraRadera
 2. Så himla sött! Hoppas vi får se keramikgrejerna sen också! Kram! /Jenny

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt fotocollage. Jag förutsätter att din storasyster blir glad av de fina bilderna.

  SvaraRadera
 4. Vad mysigt med dop så här strax innan advent...tänk så olika tider vi har i livet...jag skriver om tonåringar som "skräpar ner" o andra har småbarn som ska börja sitt liv...den tiden den tiden...Känns som om det var nyss som de tre "vildarna" här hemma var så små...
  Kikade på ditt förra inlägg o fastnade för Murrevan...jag har en sådan planta men är just nu osäker på om den verkligen är perenn...är den det...Jag är så förtjust i dess små vackra blommor och skulle önska att den bredde ut sig rejält...har tagit in en tuss i en kruka men den verkar inte alls trivas...
  Ha det fortsatt gott!

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 5. Söt liten tjej...och vilken start på livet hon fick :)

  SvaraRadera
 6. Härliga bilder på lillflickans dop.. så mysiga och fina. Gillar kortet med små fötterna på gissar att det är storebror och lillasysters fötter ihop, så sött så. Nu har jag ätit pizza inte orkar jag laga mat är så trött så det svider i ögonen, men oj vilken trevlig helg vi haft. Får se nu om jag orkar dra mig in till symaskinen.. pust o stön säger jag.. Kram/monica

  SvaraRadera