söndag 9 augusti 2009

Hemma igen,

Härligt är kort.....


nu är det slut på soliga, varma dagar, salta bad och härliga kvällar på varma klippor :)

(På bild bekanta som slappar i solnedgången, mätta och nöjda)

Fast vi var ju inte direkt ensama därute på havet.....

Hmmmm - vår båt är nr 5 från vänster. När vi kom till Vasholmarna utanför Gullholmen vid 9-tiden på morgonen var det endast ett par båtar men under dagen kom det fler och fler...... alla ville ju ut och njuta av det fantastiska vädret!

Ja, det har verkligen varit en härlig vecka - vi har bara slappat och latat oss. Men i går kväll så började det mulna på, mörka moln tornade upp sig i horisonten,

och det var dags att ta sig hem igen. Får lösa av dottern som varit hus, katt- och vinkastvakt :) Jag har en vecka kvar av semestern och vädret får avgöra vad vi hittar på - just nu regnar det igen.......

7 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka till torra land.
  Visst kom väderförändringen lämpligt.Blev en naturlig slut på semestern hos mig med!
  Sköna bilder från Bästkusten. tyvärr har jag inte haft möjlighet till Bohus tripp i simmar.Kanske hinner vi någon helg senare.Hör ju till att komma ut på klipporna, lite annat än vårt Frösakull.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Fina bilder du visar, Lotta!
  Jag har jobbat fyra veckor sedan semestern, men har en sista semestervecka denna veckan, och hoppas på att värmen håller i sig. Här vid min östkust har det ju blivit hyfsat varmt i vattnet(22*)och klart härligt saltvatten.
  Ha en bra dag!
  hälsn
  AnnA

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga bilder! När vi åkte över bron till Köpenhamn i lördags "kryllade" havet av småbåtar. Vi har nog aldrig sett SÅ många seglare ute på en och samma gång. Regn över skåne också idag, hoppas det vänder tills imorgon igen, för sista semesterveckan (din alltså) vill man ju inte ha regn. Vi har också varit en sväng vid havet, sandstrand är inte så dumt det heller även om klippor ser mysigare ut. Ha en fin dag / kram gittan

  SvaraRadera
 4. Underbara sommarbilder från ett vackert Sverige.

  SvaraRadera
 5. Vilka ljuvliga sommarbilder du bjuder på! Hoppas du får mera sol under din semester. Idag är jag åter på jobbet igen efter sex veckors ledighet. Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Välkommen hem igen då! Jag är så rädd för vatten me jag kan ändå tycka att det ser fint ut med båtar o allt.
  Får väl hoppas vi får lite sol för trädgårdsarbete. Även jag är inne på sista veckan nu.

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Oh.. så gott det ser ut, sommar sol o hav.. bara ligga där o slappa, annat är det nu, ska göra så himla mycket nu när jag "bara" är ledig idag.. men vad gör jag sitter vid datorn.. hehe.. men det ordnar sig, finns väl kvällar också. Kraaam..

  SvaraRadera