fredag 3 juli 2009

Blommig fredag

Nu är jag riktigt stolt och väldans glad - titta noga nu, ser ni rosen? Mitt i kungakronan av keramik...Jag är nästan helt säker på att det är "Lyda", snälla Katarina med Blommig fredag, du som vet och kan - säg att det är "Lyda", den ljuvliga ros du har hos dig, som jag fick en stickling på, av dig för ett år sedan, som jag fick att gro, har vårdat och pratat med varje dag och vars knopp jag följt nu i ett par veckor - jag vill att det skall vara "Lyda" !!!!

Tillsammans med svagt rosafärgad Stjärnflocka, bildar de ett mycket fint par i rabatten.


Ledig fredag är det idag, det är lite soldis därute ser jag nu i morgonstund. Jag skall dricka mitt morgonkaffe, ta en titt på "Lydia", damma av springskorna och senare i dag blir det hav och segelbåt. Önskar er alla en skön helg 8`)
Uppdaterat: Ja!! Det är Lyda Rose! Nu är jag ännu mera stolt :)


12 kommentarer:

 1. vilken ljuvlig ros. Havet och havsvinden idag troligen den sista heta dagen är ett klokt val.
  kram sara

  SvaraRadera
 2. såå söt, hoppas du har lyckats;)

  SvaraRadera
 3. Den rosen var söt, verkligen, och matchar så väl Linnes dotter.

  SvaraRadera
 4. Visst är det Lyda Rose! Vad duktig du är som har fått den att rota sig!!! - Och visst är hon underbart söt i all sin enkelhet, den vackra Lyda.
  Trevlig helg!
  Katarina

  SvaraRadera
 5. nog är rosen söt, men keramik kronan, wow!! så läcker ..

  SvaraRadera
 6. Det är äkta odlarglädje! ha det gott p åsjön / kram gittan

  SvaraRadera
 7. Vad jag kan känna igen din glädje. Fick tag i en ros som jag har letat efter och det var samma lycka som med dig//Britt

  SvaraRadera
 8. Verkligen söt liten ros. Välkommen att besöka mina bidrag till blommig fredag också.

  SvaraRadera
 9. Grattis till den söta Lyda-rosen!! Astrantior passar verkligen underbart väl till!

  SvaraRadera
 10. I love Lyda. Such a beautiful rose. I love the second flower too. The first so simple, the second so intricate, and both very beautiful!

  SvaraRadera
 11. Vackert par och rosen var verkligen söt. Nu är det så mycket att betrakta och man bara går omkring och njuter,luktar och känner på alla skära knoppar.
  Tyvärr har värmen farit sin kos och det blåser kyliga vindar och vi har åter fått gräva fram jackan. Men nu är också risken överhängande att frosten igen kan svepa över mina blommor i natt men, men..håller både tummar och tår att det inte går så illa.
  Ha det gott! Kram / Bea

  SvaraRadera