torsdag 16 april 2009

Kan själv.....

Det är inte lätt att hinna med allt jag vill göra och bloggandet har fallit ned på tio-i-topp-listan, nedknuffad av lilla växthuset :) Det har grejats lite på utsidan, det har nu fästs ordentligt mot grunden så det skall stå pall för höststormarna.Nu har jag kommit till insidan och just nu putsar jag grunden på insidan - kanske är jag lite väl petig men det är lika bra att vara ordentlig från början -svårt att komma åt när växtligheten är på plats.Och jag kan själv.... ;) Tidskrävande men ändå rofyllt - en ljudbok i öronen är inte dumt heller - faktiskt avkopplande efter en arbetsdag inomhus. Lite växter har fått flytta ut men nätterna är fortfarande kalla så de får täckas av fiberduk.Jag har lite lösningar för insidan och hoppas i veckan få till en träställning längs med kanterna där jag kan fästa spalje för växtligheten och få upp hyllor av glas. Maken var hos svärfar och fyndade glasskivor i hans källare :) Kommande dagar hoppas jag få putsat min "murade pallkrage" - jag tror faktiskt det kommer bli riktigt bra när det är klart.Utanför växthuset står växter på rad i väntan på att få komma på plats - örter i pallkragen och några andra i den nya rabatten som jag också måste påbörja snart.... :)Det är nog mest synd om Rabarberna som börja trängas ordentligt i zinkbaljan.Påskledigheten var skön och välbehövlig men gick alldeles för fort :) Jag kan läsa att nästan hela landet fick njuta av vårsol och allt annat som hör påsken till. Jag var vid "stugan vid havet" och lite bilder därifrån finns på min "fotoblogg" om någon är nyfiken: Lottas Ord och Bilder.Skönt att det snart är helg igen........Inga kommentarer:

Skicka en kommentar