lördag 18 april 2009

Det händer en del

i min lilla täppa :) Sådana här soliga dagar går det dessutom fort! Från knopp på morgonen......Klick.......


Dessutom är det trångt....... undra om jag satt lökarna för tätt eller så är alla koppar ivriga att nå solens strålar - för att vara den som blommar mest, bäst och vackrast!


<>


Klick......,


Nu äntligen är min gjutna pallkrage (lecablock och betongputs) färdig och kryddorna har kommit på plats.Klick......


I örtagården finns det nu: Timjan, Citrontimjan, Oregano, Rosmarin, Lavendel (för blomman), Gräslök och Egyptisk luftlök. Det finns lite plats kvar och kanske blir det någon Salvia eller annan krydda som jag springer över i handelsträdgården. När alla kryddor är på plats, skall jag peta ned Ringblommor, Blåsalvia när det blir varmare och allra längst bak Solrosor. Hittade en bit armeringsjärn i källaren och fick en fin spalje :) I dag har vi kläckt lite ideér för insidan och om maken inte är allt för trött efter putsandet på båten, hoppas jag vi kan fixa till det i morgon - eller så blir det en annan dag :) Det var ju det här med att inte ha bråttom..... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar