onsdag 25 mars 2009

Jag klurar och funderar....

och gräver! Här står krukorna på rad - min samling av perenner som bott i barnkammaren i vinter och några Buxbom i krukor:Ops - glömde ju alla Lammöron..... de som skall växa kring lilla växthuset :) Nu har jag alltså flyttat bort alla växter från väggen, tömt pallkragarna och tagit bort några av Humlestörarna - jag vill ju se växthuset från uteplatsen (där jag står med kameran i handen). Tidigare har Humlestörarna bildat en grön vägg - j-r vilka rötter de har! Plantera aldrig perenn Humle om ni inte vet att den skall växa där för alltid :) Problemet nu är mina Björnbär:De växter på de två mittersta störarna. Jahapp...... jag gogglar runt och hittar en riktigt fin liten trädgård i Holland och jag tror jag har löst mitt bekymmer - titta på den här fina bilden från deras trädgård!Jag har lånat bilden olovandes men markerat väl att det inte är min bild - hemsk jag är!


Klart som korvspa att jag ber maken bygga en så fin spalje!!! Istället för staket planterar jag Buxbomen som en liten, lagom hög häck som inte döljer växthuset. Björnbären får växa upp och forma en portal - kanske någon fin Klematis också? Sedan hoppas jag att trädgården över en natt - förvandlas till ett vackert blomsterhav :) Jag skall alltså ha kvar min gräsmatta men rabatter runtomkring - gärna i en oval inraming för att mjuka upp - herregud - jag har inte tid att jobba!!!!!


Ta gärna en titt på Jeltingatuin hemsida - mycket fint trädgård och så inspirerande!!


Nu drömmer jag vidare.... vi bloggas 8`)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar