fredag 16 januari 2009

Blooming friday

Hemma hos mig är det just nu blommor på var bord! Yngsta dottern fick i går, i skolan, lära sig göra bordsarrangemang med blommor och resultatet fick de ta med hem. En underbar kreation med röda rosor och limfärgade nejlikor:

En ljuvlig bukett med tulpaner i blandade färger och vit brudslöja står på köksbordet =)Man kan i en del fotobloggar se att det är poppis att fotografera med rörelseoskärpa - skakningsoskärpa då? Varför är inte det poppis? För då hade jag legat bra till :)

Jag la kameran på en stol så att den stod still - då gick det bättre :)

Hyacinterna köpte jag i början på veckan, de står mycket längre som snittblomma än i kruka. Det var min blommiga fredag - hur är din? Och hur är det på Roses and Stuff tro? Måste titta....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar