tisdag 18 november 2008

Nu är tavlan klar

det bidde en mosstavla som så många gissade =) Hittade en kartongbit som passade som "målarduk", klädde kartongen med gladplast och lindade mossa runt kartongen - fick då en mossig baksida.Den är pyntad med betonghjärtan, murgröna,kottar, några små Taklöksbebisar och lite pärlor på tråd. Inget julpynt på den än.......för först kommer advent och det är nästan roligare att göra adventsfint därute än inne - bara nästan :) Jag slutade tidigt på tisdagar och jag var förvånad när jag såg att solen faktiskt lyste när jag kom hem, kan ju berätta att det var kuling och regn kl 07.30 och paraply kunde jag bara glömma - ruskrock med luva var det enda som stod emot vädret.


En skogspromenad med målet där de röjt i skogen och två stora bärkassar med granris följde med hem. Lite skall läggas i rabatter - brun lera är inte fint....... och lite skall bli adventsfint vid entren. Och mera mossa..... håller på med ett adventsprojekt vid sittplatsen vid entren - återkommer till det när det är klart =)


Förresten - jag har sett att det börjar bli dags för julmarknader - många har premiär redan till helgen eller nästa helg då det är första advent. Jag tror jag skall ta en tur till Gunnebo slott till helgen - mysigt att strosa runt, titta på vackra ting och kanske smaka lite glögg.... Ha det gott, vi hörs 8`)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar